", "Please go to this pizzeria order the margherita pizza with double mozzarella. There is even a book (only published in Italian): “L’antica pizzeria da Michele BOOK YOUR TABLE. Dalla pizzeria passarono, e ritornarono, più o meno tutti i figli di Michele, anche se poi a prenderla in mano furono Salvatore, Luigi e Antonio assicurando la continuità della tradizione. I love my pizza so much, in fact, that I have come to believe in my delirium that my pizza might actually love me, in return. Since then, five generations of master pizza makers have carried on the work of the founder, respecting the tradition and being faithful to Michele’s instructions: there are only two types of Neapolitan Pizza, the “Marinara” and the “Margherita”; and no “junk” should be used in making the pizza that could alter its world famous genuineness and taste. SIMPLICITY. I'm almost too superstitious to say it... the best pizza in the world? In 1870, the Condurro family started a long lasting tradition of pizza mastery in the hearth of central Napoli. In 1870, the Condurro family started a long lasting tradition of pizza mastery in the hearth of central Napoli. Insieme, i tre fratelli hanno portato avanti la tradizione insegnatagli dal padre, recependo al meglio i suoi insegnamenti approfondendone l’arte e creando una continuità. The Condurro family has served the same recipes since 1870 from the same location since 1930. In 1870, the Condurro family began what was to become a long tradition of master pizza makers in the center of Naples. In 1870, the Condurro family began what was to become a long tradition of master pizza makers in the center of Naples. Michele was simply a 'pizza fanatic', just like Luigi Condurro, another of his 13 children, used to define him. Pizza and beer, a phenomenal couple in any moment! Choose an option and date to see available times* Torna alla pagina dell'offerta e acquista il deal. Da allora, cinque generazioni di maestri pizzaioli, con a capo i due amministratori Antonio Condurro e Michele Condurro, figlio e nipote del capostipite Michele,continuano l’attività del fondatore nel rispetto della tradizione e tenendo fede alle indicazioni di Michele, che volle la pizza napoletana solo nei gusti “Marinara” e “Margherita” senza l’aggiunta di “Papocchie”, che ne alterano il gusto e la genuinità le quali sono conosciute ed apprezzate in tutto il mondo. "At the pizzeria "Da Michele", the pies we have just ordered, one for each of us, are making us lose our mind. Nel 1870 la famiglia Condurro diede origine ad una lunga tradizione di maestri pizzaioli nel cuore del centro di Napoli. Michele Condurro, figlio di Salvatore, perfezionò l’arte familiare imparandone i segreti dai famosi maestri di Torre Annunziata esperti nella lavorazione della pasta e della cottura della pizza. Michele apri la prima pizzeria nel 1906 laddove sorge la nuova palazzina dell’ospedale Ascalesi, la cui costruzione costrinse Michele a cambiare sede. The secret of Da Michele’s enduring success is in the use of natural ingredients, and of an old, traditional, time-tested method of leavening pizza dough. If you do not eat this pizza when you are in Naples, please lie to me later and tell me that you did. L’uomo che ha incarnato più o meno consapevolmente, la filosofia della pizza napoletana, era di piccola statura e di umili origini. Nel 1930 infatti, la pizzeria fu spostata nell’attuale locale di Via Cesare Sersale, definito da molti esperti e giornalisti “il tempio sacro della pizza”. Uno dei figli, il maestro pizzaiolo Antonio Condurro, lo ha definito un’ icona dell’ arte della pizza. Menu. ANTICA PIZZERIA DA MICHELE. In 1870, the Condurro family began what was to become a long tradition of master pizza makers in the center of Naples. Feel free to leave a review through the links below. Il nostro segreto? I am having a relationship with the pizza, almost an affair.". The man who, more or less consciously, incarnated the philosophy of Neapolitan pizza, was a small person and a man of humble origins. Pizza and beer, a … We strive every day to offer the best possible service, but we also like to hear everyone's feedback. Con solo due pizze sul menù a garanzia di qualità, ricerchiamo da più di cent’anni i sapori del passato. Michele opened his first pizzeria in 1906 at the present site of Ascalesi Hospital, whose construction forced the pizzeria to move. The authentic Neapolitan pizza in Barcelona. Verifica la disponibilità per Pizzeria Michele Condurro. I am having a relationship with the pizza, almost an affair." We would like to share a number of reviews with you. Copyright 2018 Antica Pizzeria Da MIchele | All Rights Reserved. Even with a small bottle of wine, a bottle of water and one Fanta, it was under 25 euro!" Michele Condurro, son of Salvatore, perfected the family art of pizza making, whose secrets he had learned from the famous masters in Torre Annunziata who were experts in the preparing and kneading of pizza dough, and the cooking of pizza. La semplicità e l’amore per la tradizione. "He gave me the name of a Pizzeria in Naples ("Da Michele") that I had to try, because he informed me, it sold the best pizza in Naples. ", "At the pizzeria "Da Michele", the pies we have just ordered, one for each of us, are making us lose our mind. Pizza Margherita da Michele. Dopo aver acquistato I love my pizza so much, in fact, that I have come to believe in my delirium that my pizza might actually love me, in return. Aveva uno sguardo acuto e il sorriso malizioso,una persona particolare, particolare per il suo carattere, per la sua vita ma soprattutto per il modo in cui lavorava e considerava il proprio mestiere. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies. Michele apri la prima pizzeria nel 1906 laddove sorge la nuova palazzina dell’ospedale Ascalesi, la cui costruzione costrinse Michele a cambiare sede. The opening in Florence follows those in Milan, Rome, London and Barcelona, as well as in Japan (Tokyo and Fukuoka). Questo era Michele Condurro, il famigerato maestro pizzaiolo, il capostipite della famiglia di pizzaioli che dal 1870 hanno fatto della pizza napoletana la cifra della propria vita.

.

Michele Crisostomo M5s, Loop Collegio Bianconi, Tutti I Top Player Adrenalyn 2021, Retribuzione In Natura, Filo Di Arianna Busnago Orari, Monte Venturosa Creste, Emanuela Orlandi Oggi, Offerte Vacanze Famiglia Economiche, Virtual Tours Museums,